Retouren

Bent u niet tevreden over het door u gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte product, kunt u het product retour sturen!

In het kader van de wet "Kopen op Afstand" heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een 'Herroepingsrecht' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u wel zelf de retour kosten voor het terugsturen moet betalen en u zorg moet dragen voor een goede overdracht. U mag het product in deze periode niet in gebruik nemen. U heeft de mogelijkheid het product 'op zicht' te hebben en het product te beoordelen, zoals u dit ook in de winkel zou kunnen. Zorg er alstublieft voor dat het product in originele staat en verpakking retour wordt gestuurd. De verpakking, accessoires, handleidingen en overige onderdelen zijn onderdeel van het product. Wij verzoeken u uw retour altijd vooraf per mail aan te melden. 

Retouren kunt u terugsturen naar het volgende adres:

Droomjurkjes
Brilduikerstraat 14
2492 NX Den Haag

Let u alstublieft op de volgende zaken en onderstaande voorwaarde bij retour om teleurstelingen te voorkomen.

*een geschikte platte verpakking in geval van brievenbuspost. Past dit niet gebruik dan pakketpost.

*voldoende frankeren 

*altijd afzender op uw zending

*pakbon, bestelnummer of een printje van bestelling svp bijsluiten en graag hierop kort de rede van retour of bij ruilen gewenste maat vermelden. Dit zorgt voor snellere afhandeling.

Zodra de jurk ontvangen en in orde is bevonden sturen wij u de gewenste maat of storten wij u geld terug. Indien u een andere jurk snel wilt hebben adviseren wij direct deze maat te bestellen. Het geld van de teruggestuurde jurk ontvangt u dan weer op uw rekening.

Wellicht overbodig te melden maar terugsturen kan alleen als producten nog in nieuwstaat zijn, dus als de producten niet gebruikt zijn, de labels er nog aanzitten en het in originele verpakking zit. De verpakking is onderdeel van het product. In andere gevallen kunnen wij uw retour helaas niet accepteren. 

Waardevermindering

Het Herroepingsrecht geeft u de mogelijkheid het product 'op zicht' te hebben en het product te beoordelen, zoals u dit ook in de winkel zou kunnen. Voor het beoordelen van bijvoorbeeld een jurkje kunt u deze passen maar is het niet nodig labels te verwijderen of er uitgebreid in te spelen.  Dit kan weer gebruikssporen opleveren en dit kan tot waardevermindering leiden, oplopend tot 100% van het aankoopbedrag.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij hiervoor "uitsluitend in overleg" besluiten deze toch te accepteren en geld in mindering brengen. Bij niet verkoopbaar kan dat oplopen tot 100%. Wij zullen in dat geval altijd contact met u opnemen. Heeft u vragen of twijfels neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Retouradres:

Droomjurkjes
Brilduikerstraat 14
2492 NX Den Haag

Met vriendelijke groet,

Floris Wassenaar
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Twijfel niet om te mailen of bellen bij vragen. Afhalen ook mogelijk, alleen op afspraak.

Over ons

Welkom bij droomjurkjes. Enthousiast voor prinsessenjurkjes door onze dochters hebben we een klein assortiment wat verder zal worden uitgebreid. De leukste jurkjes voor een betaalbare prijs. Elk meisje voelt zich een prinses in onze jurkjes.

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop